Gældsrådgivning

Frivillige rådgivere arbejder hver uge hos Frelsens Hær for at tilbyde gratis økonomisk rådgivning samt gældsrådgivning til alle. Rådgivningen sker ved personligt fremmøde, telefon eller per mail.

Gældsrådgivning

Frelsens Hær på Nørrebro i København yder gratis gældsrådgivning og vejledning, samt konkret sagsbehandling inden for en lang række sagsområder:

  • Gældssanering/gældseftergivelse
  • Forældelse af gæld
  • Inkassovejledning
  • Budgetudarbejdelse
  • Akkord

Vi kan hjælpe dig med at få overblik over din privatøkonomi, udarbejdelse af budget, forhandling med kreditorer, rådgivning angående Fogedretten mv. Vi kan desuden vejlede dig i forhold til de næste skridt i din sag, og herunder henvise til andre relevante tilbud/myndigheder.

Såfremt du ønsker anden rådgivning, som ikke fremgår af listerne, så henvend dig til os alligevel. Vi læser som minimum din sag, og sørger for, at du bliver henvist til andre, som kan hjælpe dig.

Se også: Retshjælp

Hvem er vi?

Vi er et team bestående af frivillige rådgivere. Vi yder juridisk, økonomisk og gældsrådgivning samt bisidderordning. Du er velkommen til at komme ind fra gaden, men det kan være en fordel at bestille tid telefonisk eller pr. mail for at sikre en tid.

Kontakt os

Thorsgade 48A, 2200 Købehavn N
Tlf: 31675542
Mail: [email protected]
fhnorrebro.dk

Ledes af Eva Kraft.

Åbningstider
Mandage 16:00 – 19:00 samt mulighed for andre dage efter aftale.

BEMÆRK: Rådgivningen holder lukket alle helligdage, sommerferie, efterårsferie og mellem jul og nytår.

Alle, der har været i kontakt med Frelsens Hærs Retshjælp og Gældsrådgivning, kan klage. Se mere her: